Follow:
Beauty

Vichy Mineral 89

De afgelopen jaren heb ik steeds meer nieuwe beautyproducten ontdekt en er blijven nieuwe bij komen. Zo ook een speciale booster van Vichy, die nog maar vanaf mei te koop is. Deze booster versterkt de huid en maakt hem stralender en gehydrateerd. Het is gemaakt van maar liefst 89% van het Mineraliserend Vichy Water en vandaar dat dit product de naam ‘Vichy Mineral 89’ draagt.

Vichy Mineral 89 bevat slechts 11 ingrediënten. (Een gemiddeld verzorgingsproduct bevat er ongeveer 30!) Het grootste ingredient is dus het speciale Vichy water en verder bevat het ook hyaluronzuur. Beide bestanddelen hebben effect op de huidbarriere en dit is belangrijk tegen alle invloeden waar je huid aan bloot wordt gesteld.

Dit product is getest door dermatologen en 21% had een vollere huid, 20% een gladdere huid, 26% een meer stralende huid en 20% een gelijkmatigere huid. De Vichy Mineral 89 belooft dat je huid na 28 dagen steviger, meer gehydrateerd en stralender is.

Vichy Mineral 89 is de eerste stap in je verzorgingsroutine. Natuurlijk reinig je eerst je gezicht en daarna breng je de Vichy Mineral 89 aan. Dit doe je 2x per dag. Indien gewenst kun je daarna nog een dag- of nachtcreme aanbrengen.

Ik mocht het product zelf ook testen en dat heb ik 2 maanden gedaan. Lang genoeg om er een goed oordeel over te geven. Het is een erg fijne booster, die niet plakt en snel in de huid trekt. Ongeveer een minuut na gebruik breng ik mijn dagcreme aan.

Ik heb het product 1x per dag gebruikt, in plaats van de aanbevolen 2x, omdat het persbericht in eerste instantie aan gaf dat je het product het beste elke ochtend kunt gebruiken. Ondanks dat vind ik dat de Vichy Mineral 89 alsnog een goed resultaat geeft. Ik merk echt dat de huid van mijn gezicht er veel beter uit ziet. Als eerste is de huid van mijn gezicht goed gehydrateerd. Ik had altijd last van droge plekken in mijn gezicht, maar sinds ik dit product van Vichy gebruik is dat echt verleden tijd. Het lijkt onvoorstelbaar, maar dat heb ik echt aan dit product te danken. Mijn gezicht is echt veel beter gehydrateerd. Mijn huid is dus ook gladder en stralender. Ik had echt niet verwacht dat dit product ervoor zou zorgen dat mijn huid er zoveel beter uit zou zien, maar dat blijkt dus wel het geval. De laatste tijd gebruik ik nauwelijks meer foundation, een beetje concealer onder de ogen en een poeder om niet te glimmen, is voldoende. Mijn huid ziet er echt veel beter uit!

Ik ben er erg blij mee en ik zou dit product zeker ook zelf aanschaffen. Voor 50 ml betaal je €22,95. Zoals ik hem gebruik (1 pompje per dag) schat ik in dat ik hier ongeveer 5 maanden mee kan doen.

Vichy is online te koop en bij de apotheek.

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

2 Reacties

 • Reply Laura | I scream beauty

  Klinkt goed!! Ik vind Vichy sowieso een fijn merk!

  02/08/2017 at 13:03
 • Reply Sonja Van de Sande

  Ik heb sinds kort kennis gemaakt met Vichy en ik ben enthousiast!

  02/08/2017 at 19:44
 • Laat een reactie achter