Follow:
Overig

Verjaardagscadeaus 27-06-2017

Vorige week dinsdag was ik jarig. Normaal gesproken laat ik op mijn blog ook altijd weten dat ik jarig ben, maar de afgelopen tijd had ik het ontzettend druk. Sinds 2 weken ben ik weer aan het werk. Dat vind ik heel erg fijn, maar ik merk echt dat het wel veel energie kost. Het lukte mij niet meer om ‘s avonds dan ook nog een artikel te schrijven. En op mijn vrije dagen ben ik druk bezig met het huishouden. Ik hoop dat ik de balans snel kan vinden en dat ik er weer aan gewend raak om te werken. Hopelijk lukt het mij dan snel weer om (bijna) elke dag te kunnen bloggen. Aan inspiratie geen gebrek in elk geval! Maar om even terug te komen op dit artikel: ik laat jullie graag zien wat ik heb gekregen. Ik ben echt super verwend! Veerle maakte iets moois voor mij bij de gastouder, ik kreeg een gouden ketting en nog veel meer leuks!

Bovenaan dit artikel zie je de gouden ketting die ik kreeg van mijn man en dochtertje. Het is een ketting van Minitials, gemaakt van 18K goud. Het is een heel subtiel kettinkje met de eerste letter van mijn dochtertje. Erg mooi om elke dag te dragen. Ik wilde deze heel graag en ik realiseer mij heel erg goed dat dit een ontzettend luxe cadeau is.

Mijn dochtertje had bij de gastouder ook wat moois voor mij gemaakt. Ik kreeg deze leuke bloem, waarin een tekening zit met daarop een afdruk van 2 geverfde handjes. Zo schattig dit! Echt zo leuk dat ‘zelfgemaakte’ werkjes er nu ook bij horen!

Als extra verrassing kreeg ik van mijn man dit blik met snoep. Deze zijn zo lekker!

Dit leuke plankje met theelichthouders kreeg ik van collega’s. Op mijn verjaardag ging ik -samen met een andere collega- op kraamvisite bij een collega en omdat het mijn verjaardag was heeft ze voor mij ook wat gehaald. Dat had ik echt niet verwacht! Wel heel leuk!

Ook kreeg ik 2 fashioncheques. Ze kennen mij goed en weten precies waar ze mij blij mee kunnen maken! Ook kreeg ik een bon van de Hema en een cadeaubon van een plaatselijke winkel die kleding en sieraden verkoopt. Die laatste staat niet op de foto, omdat anders mijn woonplaats in beeld zou zijn.

Ook altijd leuk om te krijgen: verzorgingsproducten. Ik kreeg een shower foam en een anti transparant van Vogue. En een handcreme van Rituals. Al deze producten zijn nieuw voor mij en dat maakt het extra leuk. (Kijk dan hoe leuk ze zijn verpakt?!)

Op de eerste dag dat ik weer begon met werken, deed de wekker van mijn wekkerradio het ineens niet meer. Hij bleek stuk te zijn. (Gelukkig had ik mijn mobiel ook gezet en was ik dus wel op tijd op mijn werk.) Heel fijn dus dat ik van mijn ouders deze wekkerradio kreeg! Ik ben er heel blij mee, het is echt een mooi ding. Ik deed de stekker in het stopcontact en de tijd stond direct goed. Ook verzet deze automatisch de zomer- en wintertijd. Er zitten echt nog veel meer toffe functies op!

Ik had laatst een goedkope staafmixer gekocht, maar die werkte echt niet goed. Ik was dan ook blij dat ik er eentje kreeg van een goed merk. Ik gebruik deze voor het maken van babyhapjes.

Ook kreeg ik dit prachtige boeket! Die doet het echt nog super mooi!

Ook dit bloementaartje staat mooi te pronken.

En deze bloemen kreeg ik ook nog, al worden deze helaas al minder mooi nu. Mijn huis staat nu dus mooi vol met al deze prachtige bloemen! Ik ben echt ontzettend verwend en ik vind het zo lief dat iedereen van die leuke cadeaus voor me mee had genomen! (Spot Veerle haar knuffelaap op de foto, haha!)

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

3 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat heb je leuke cadeaus gehad =)
  Die ketting is echt mooi!
  Liefs Jorinda

  04/07/2017 at 08:55
 • Reply Manon

  Wat een leuke cadeau’s heb je gekregen !

  04/07/2017 at 13:32
 • Reply Sonja Van de Sande

  Wauw, jij was echt jarig meid. Prachtige ketting.

  04/07/2017 at 19:27
 • Laat een reactie achter