Follow:
Fashion

Outfit: rokje met ruches

Als je nu in de winkels kijkt kun je er niet omheen: ruches, ruches en nog eens ruches! Ik vind ze erg leuk, tot op zekere hoogte! Ruches aan de mouwen is niet echt mijn ding, maar ruches op een rokje vind ik fantastisch. Ik heb inmiddels een aantal nieuwe rokjes met ruches aangeschaft, waar ik erg blij mee ben. Ik wil ze het liefst allemaal aan jullie laten zien, maar vandaag alvast de eerste in een outfitpost!

Wat houd ik toch van deze outfit! Deze geweldige zwart-wit geblokte rok met ruche, kwam ik zomaar online tegen bij Zalando. Hij is van ‘New Look’ en stond net nieuw in de webshop. Die ging in mijn online winkelwagen en ik kon niet wachten tot ik hem binnen had! Gelukkig was de maat in 1x goed. Dit rokje schreeuwt echt mijn naam, wat een fantastisch ding!

Ik vind het super leuk om een spijkerblouse te combineren met een rok, maar eigenlijk had ik geen geschikt rokje in de kast waar ik dat mee kon doen. Dit rokje is er echt perfect voor. Met een zwarte blouse zou dit rokje een nette uitstraling krijgen, maar door de spijkerblouse is het lekker casual!

Een goede chokerketting erbij, vers nagellakje op en hupsakee, op pad om outfitfoto’s te maken. Natuurlijk ging Veerle ook mee in de kinderwagen. Goede combi: wandelen met mijn gezin en ondertussen outfitfoto’s maken!

Deze schoenen zijn van het merk Clarks en die kocht ik afgelopen winter voor een prikkie in een outlet in Duitsland. Ze zitten echt super lekker en ik vind ze ook heel tof! En ze zijn perfect voor het voorjaar! Ik vind mijn outfit geslaagd!

Ik draag: Spijkerblouse Only // Rokje New Look via Zalando // Panty Zeeman // Laarsjes Clarks // Ketting Chokerketting.nl // Horloge Michael Kors.

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

5 Reacties

 • Reply Tineke

  Wat zie jij er goed uit zeg, mooi rokje!
  Liefs

  12/05/2017 at 07:24
 • Reply Jorinda

  Wat een leuke outfit weer =)
  Staat je goed !
  Liefs Jorinda

  12/05/2017 at 09:28
 • Reply Lonneke

  Wat een prachtig figuur heb je zeg! Het rokje is leuk en goed gecombineerd!

  12/05/2017 at 11:22
 • Reply Dhini

  Wat leuk rokje! Staat je goed!

  13/05/2017 at 18:49
 • Reply Karlien - Polished Cats

  super leuk rokje!
  staat je goed en wat een figuurtje zeg

  liefs
  Karlien

  15/05/2017 at 22:38
 • Laat een reactie achter