Follow:
Fashion

Outfit: nieuwe kanten top

De afgelopen 2 dagen was het lekker weer en vooral gisteren was echt het heerlijk! Eindelijk weer eens blote benen! Afgelopen zondag had het misschien ook gekund, maar ik droeg nog een lange broek. ‘s Avonds gingen we even wandelen hier in de buurt en ik nam mijn camera mee, zodat we ook eindelijk weer eens outfitfoto’s konden schieten.

Laatst kocht ik een aantal nieuwe shirtjes, want die van mij zagen er niet meer echt fatsoenlijk uit. Die zoektocht bleek wel erg moeilijk, want ik vind de mode een beetje vreemd op dit moment. Wijde shirtjes met grote logo’s zijn hip, en erg leuk op een jeans, maar niet geschikt voor netjes vind ik. Er was weinig andere keus en het enige wat een optie was, was dit kanten shirt. Niet heel spectaculair, maar wel leuk en dikke prima.

Ik vind het wel grappig dat er een brede band bij de hals zit, op die manier staat het shirtje toch net wat sportiever. Ik draag er een witte top onder, want dat vind ik het mooist. De roze broek had ik eerder dit seizoen al gekocht, maar nog weinig gedragen.

Ook nieuw zijn deze Converse. Heerlijk, een paar nieuwe! Ik heb al een aantal kleuren, maar ik wilde al een tijdje graag een paar witte erbij. Eindelijk heb ik ze! Happy!

Waar ik ook super blij mee ben, is mijn nieuwe horloge van Cluse. Hij is bicolour en daardoor draag ik hem graag. Ik draag elke dag een geelgouden ketting en door dit horloge kan ik daar prima een zilveren armband bij matchen.

Shirt Open 32 / Top Primark / Broek C&A / Horloge Cluse via Brandfield.nl / Armband onbekend / Sneakers Converse via Plutosport.nl

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

6 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat een leuke outfit weer =)
  Erg mooi die kanten top!
  Liefs Jorinda

  08/08/2017 at 08:32
 • Reply Simone

  Heel leuk, staat je goed!

  08/08/2017 at 08:44
 • Reply Babs

  Mooie combi met elkaar! Ik heb ook een broek in die kleur en die blouse staat er geweldig op!

  08/08/2017 at 10:19
 • Reply Tineke

  Ik hou van kant! Jouw broek staat er erg mooi bij.
  Liefs

  08/08/2017 at 12:47
 • Reply Sonja Van de Sande

  Mooi,… ik wil vragen… heb jij een kind gebaard? Wat zie je er goed uit!

  08/08/2017 at 18:51
 • Reply Laura | I scream beauty

  Loveeee witte All Stars !! Mooi!

  09/08/2017 at 21:37
 • Laat een reactie achter