Follow:
Moederschap, Overig

Nieuwe fotoproducten + gratis canvas voor elke Aboutfashion lezer!

Sinds Veerle er is, staat mijn mobiel vol met foto’s. Elk outfitje en elke gezichtsuitdrukking moet vastgelegd worden. Toch blijf ik ook de foto’s van onze fotoshoot met haar erg mooi vinden. Vandaar dat ik deze heb gekozen om af te laten drukken op hout en op een kussen. Zo hebben we echt unieke fotoproducten van Veerle! Ook mag ik elke lezer van Aboutfashion een gratis canvas aanbieden, lees verder om erachter te komen hoe je deze kunt bestellen.

Ik zocht dit prachtige luxe kussen uit via BesteCanvas.nl. Een webshop die verschillende fotoproducten verkoopt voor een zeer lage prijs! Je hebt er een standaard kussen voor €14,48 en het kussen wat ik heb, het luxe kussen, kost €19,98. Echt heel goedkoop! Daarvoor krijg je een kussenhoes en een kussen. Ik heb het kussen inmiddels al een tijdje in huis en van de kraamvisite krijgen we zulke leuke opmerkingen over dit kussen. Maar dat kan toch ook niet anders, want het is te schattig toch? Ik vind de kwaliteit ook prima. Details zijn goed te zien en de kleuren zijn mooi. Haar gezichtje en handen zijn iets meer roze dan ze daadwerkelijk op de originele foto zijn, maar dat vind ik niet storend.

Ook vond ik deze foto erg schattig. Het is een foto op hout. De foto is erg scherp, dat had ik niet verwacht! De kwaliteit is echt goed, zeker als je ziet wat de prijs ervan is! De foto zelf is trouwens mooi glad, van de voorkant zie je niet dat het een foto op hout is. Van de zijkant zie je dat wel goed en dat maakt het juist zo leuk. De afmeting die ik heb is 40×30 cm en die kost slechts €18,90.

Ik mag alle lezers van Aboutfashion een gratis foto op canvas aanbieden! (Je moet wel zelf de verzendkosten betalen, die bedragen €5,90 voor Nederland.) Je kunt kiezen uit 2 afmetingen: 20×20 of 30×20. Mocht je liever een grotere canvas willen, dan kun je dezelfde code gebruiken voor €9,90 korting! (1 per persoon) De code is geldig tot 24 april 2017: FASHIONCANVA 

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

3 Reacties

 • Reply Eva

  Leuk dat je je lezers een gratis canvas geeft 🙂 Zelf ga ik waarschijnlijk niks bestellen (ik werk toch wel af en toe samen met dit soort bedrijven dus canvas genoeg voor me als ik een leuk schilderijtje in m’n kamer wil) maar ik kan me voorstellen dat dit voor vooral niet-bloggers superleuk is! Leuk idee dus 🙂

  06/04/2017 at 12:12
 • Reply Charlotte

  Wat een toffe foto producten! Mooie foto’s

  06/04/2017 at 21:39
 • Reply Roxanne

  Prachtige producten en foto’s! Onze kleine meid is er nog niet, anders was er gelijk al een canvas besteld van haar haha! Toch ga ik even spieken, misschien een canvasje van de hond bestellen. Want die willen we al een heeeeele tijd en het komt er steeds niet van….

  16/04/2017 at 21:51
 • Laat een reactie achter