Follow:
Overig

Mooi voor in huis: metalen rek met manden

Een fruitmand vind ik een onhandig ding, want het neemt te veel ruimte in beslag op de keukentafel of op het aanrecht. Ik eet wel graag fruit dus het hebben van een fruitmand is eigenlijk wel een must. Toen ik laatst online een super leuk opbergrek tegenkwam, besloot ik dat ik daar het fruit in zou leggen! Het metalen rek is niet alleen super praktisch, maar het staat ook erg tof in ons interieur.

Het metalen rek heeft 3 manden, waar je van alles in kunt opbergen. Je kunt het in de woonkamer zetten en er kaarsen, tijdschriften en een deken in leggen. Je kunt het in de badkamer zetten en er handdoeken en washandjes in leggen. Zo zijn er heel veel verschillende mogelijkheden. Ik heb het rek in de keuken gezet. Hij staat eigenlijk in een heel leuk hoekje, maar daar kon ik het rek niet fotograferen in verband met onvoldoende lichtinval.

Zoals je ziet heeft het rek een vintage stijl. Wij hebben zelf een moderne stijl in ons huis, maar hebben wel veel meubels met RVS. Dit metaal past er daarom prima bij, maar het zou ook goed passen in een vintage interieur.

Het rek was super gemakkelijk in elkaar te zetten. Ik hoefde de poten alleen maar uit elkaar te houden en de manden er tussen te maken. That’s it. Hij stond dus binnen een paar minuutjes al. Afmetingen: Lengte 100 cm x Breedte 38 cm x Diepte 38 cm.

In de bovenste mand heb ik een theepot gezet. Deze leuke theepot gebruik ik heel af en toe en eigenlijk vind ik hem te leuk om in de kast te laten staan. Het krijgt nu de aandacht die het verdiend. Een theepot vind ik ook een typisch item dat in een keuken thuis hoort, dus dat vond ik wel leuk om in de bovenste mand van het rek te zetten. Aangezien er nog ruimte over was, heb ik er een mini cactus naast gezet.

De middelste mand is iets groter en daar berg ik het fruit in op. Er past meer dan genoeg fruit in. Ik ben echt blij dat ik het fruit nu hierin kwijt kan. Ik heb nu veel meer ruimte op het aanrecht. Daarnaast staat het ook gewoon super leuk!

Onderin heb ik een lightbox gezet. Deze paste alleen in de onderste (en grootste) mand. Ik heb er een bijpassende tekst op gezet.

Hier nog even een close-up foto van het metalen rek.

Het metalen rek is afkomstig van www.pib-home.nl, waar nog veel meer vintage en industriele meubels te vinden zijn. De prijs van dit rek is oorspronkelijk €95,-, maar hij kost nu €80,-.

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Isabelle

    Praktisch! Ik heb metalen draadmanden staan in huis om tijdschriften, dekentjes en andere troep in op te bergen. Bij de Xenos hebben we een hout/metaal rek staan waar wij onze kruiden en fruit op doen. Wij zijn thuis ook niet zo’n fan van een fruitschaal!

    14/09/2017 at 11:41
  • Laat een reactie achter