Follow:
Fashion

Mijn nieuwe zilveren slavenarmband

Zilveren slavenarmbanden zijn al jaren populair. Ik snap wel waarom, het zijn prachtige armbanden die je je leven lang kunt dragen. Of je nu een jaar of 20 bent of al richting de 80 gaat, een slavenarmband staat bij iedereen mooi. Ook kun je de armband elke dag dragen, want hij laat zich heel makkelijk combineren met andere armbanden. En ook over je kledingkeuze hoef je niet na te denken, want een zilveren slavenarmband staat overal mooi bij! Ik heb er laatst ook eentje uitgezocht en ik ben er zo blij mee dat ik hem jullie graag laat zien!

Ik heb de armband online uitgezocht en dan moet je altijd maar afwachten hoe hij er in het echt uit ziet. Ik kan je vertellen: hij was in het echt mooier dan ik had verwacht! Ik had namelijk voor een brede zilveren slavenarmband gekozen, van 9 mm. Ondanks dat ik wel een lineaal in huis heb, vond ik het toch lastig inschatten hoe de armband er precies uit zou komen te zien. In het echt bleek hij inderdaad mooi breed en misschien nog wel breder dan ik had verwacht. Enorm blij ben ik ermee! ‘Hoe meer bling-bling, hoe beter’ is mijn motto altijd!

De armband glimt enorm en er zat geen krasje op! Die krasjes komen vanzelf met het dragen, maar dat stoort niet. Zilver kun je namelijk heel mooi poetsen, zodat het weer gaat glimmen. Eens in de zoveel tijd poets ik al mijn mooie zilveren sieraden. Dat is het voordeel van zilver, het blijft altijd mooi. De armband was er in 1 maat en hij past mij perfect!

De armband gaat heel makkelijk open en dicht. Hierdoor kan iedereen de armband bij zichzelf om doen. Wel zo handig vind ik. De armband is goed stevig en ik weet zeker dat hij nooit kapot zal gaan. Ik ga hier echt nog jarenlang plezier van hebben, dat weet ik zeker!

Deze armband komt van Mostert Juweliers, waar ze nog veel meer soorten zilveren slavenarmbanden hebben. Van bolle tot vlakke en van glimmende tot matte. Ze hebben ze zelfs met zirkonia’s, ook erg mooi! Behalve slavenarmbanden, hebben ze natuurlijk nog veel meer! Het is namelijk een echte juwelier. Met een aantal winkels in Zuid-Holland en gelukkig ook een online store, zodat hun sieraden voor heel Nederland te koop zijn. Speciaal voor jullie heb ik een kortingscode. Vul AboutfashionFan in bij je bestelling en je krijgt 10% korting. De code is geldig t/m 31 juli 2017.

%

 

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

7 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat een prachtige armband =)
  Liefs Jorinda

  19/05/2017 at 09:43
 • Reply Manon

  Wat een mooie armband is dit!

  19/05/2017 at 20:11
 • Reply Karlien - Polished Cats

  ooh hij is echt wel ontzettend mooi

  liefs
  karlien

  22/05/2017 at 22:25
 • Reply Bo

  Hij is erg mooi!

  23/05/2017 at 12:34
 • Reply Carla

  Mooi! Mag ik veagen hoeveel mm breed je armband is? Grtjs

  25/05/2017 at 19:34
  • Reply Bertine

   Hij is 9 mm breed. Staat ook in de tekst 😉

   25/05/2017 at 20:50
 • Reply Carla

  vragen; excuse me 😉

  25/05/2017 at 19:35
 • Laat een reactie achter