Follow:
Fashion

Mama ketting en baby armbandje van Kayasieraden.nl

Vandaag ben ik alweer precies 7 weken mama! Het is echt geweldig om dat te kunnen zeggen en hier te kunnen typen. Het is zo onbeschrijfelijk mooi om mama te mogen zijn van een prachtig meisje. Ik was dan ook super blij toen ik via de blog Voormamasdoormamas.nl een mama ketting gewonnen had van Kayasieraden.nl. Een prachtige zilveren ketting met de naam van mijn dochtertje erop. Niet veel later kreeg ik de prachtige ketting thuis. En mijn dochtertje zelf kreeg ook nog eens een prachtige baby armband!

De sieraden kwamen via de brievenbus, heel handig, want dan hoef je niet thuis te blijven om het pakketje op te wachten. Ik wist op welke dag de sieraden binnen zouden komen en toen ze daadwerkelijk op de mat lagen was ik dan ook erg blij. Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en pakte het direct uit. De sieraden kwamen in een prachtige verpakking. Beiden totaal anders, maar heel leuk.

Als eerste de mama ketting: Ik mocht zelf een tekst opgeven voor het grote rondje en het kleine rondje. Op het grote rondje wilde ik graag de naam van mijn dochtertje hebben staan en in het kleine rondje 3 hartjes. Die 3 hartjes staan voor papa, mama en Veerle. De naam en de hartjes zijn er door de eigenaresse van Kayasieraden.nl met de hand ingegraveerd. Ik vind het echt super netjes geworden! Zij kan echt super mooi graveren!
De ketting is helemaal van zilver gemaakt en daardoor zal hij altijd mooi blijven. Hij kan natuurlijk iets verkleuren, maar dat is weg te poetsen en dan gaat hij weer helemaal glimmen.

De ketting heeft een verlengstukje, waardoor hij op verschillende lengtes te dragen is. Op de eerste foto draag ik de ketting op de kortste stand en op de tweede foto draag ik de ketting op de langste stand. Zo kun je de ketting dagelijks afstellen bij de kleding die je draagt. Ik ben erg blij met deze ketting. Ik vind de ketting zelf erg mooi en natuurlijk is de betekenis helemaal speciaal voor mij. Echt een prachtig cadeau voor moeder!

Voor Veerle koos ik deze mooie zilveren kinderarmband uit, met een hartje (Tiffany style) waar haar naam op staat. Ook zit er nog een mooie parel aan. Je kunt dit armbandje voor dames, kinderen en baby’s bestellen. Ik koos de kleinste maat, 13 cm, voor baby’s tot 2 jaar. De armband is Veerle eigenlijk nog te groot, maar doordat het een jasseron armband is kun je de armband op elke gewenste schakel sluiten. En dus past hij zelfs mijn lieve kleine baby! Ik vind het echt een super mooie armband en het maakt mijn meisje nog schattiger dan ze al was;)

Beide sieraden komen van de webshop Kayasieraden.nl, waar heel veel verschillende soorten mama – en kindersieraden te vinden zijn. Alles wordt met de hand gegraveerd en dus is elk sieraad uniek en heel bijzonder. Per verkocht sieraad doneert de eigenaresse een bedrag naar stichting Eduki, waardoor er in Gambia kinderen naar school kunnen. Een hart voor sieraden en een hart voor alle kinderen! Onwijs mooi!

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

5 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat een prachtige sieraden, heel mooi zo =)
  Liefs Jorinda

  05/04/2017 at 09:28
 • Reply Tineke

  Dat armbandje om haar pols, zo schattig! Ik ben ook nog steeds op zoek naar een leuke ketting waar ik Fedde zijn naam op kan laten graveren.
  Liefs

  05/04/2017 at 10:02
 • Reply Manon

  Wauw zo mooi en schattig!

  05/04/2017 at 15:07
 • Reply Marieke

  Ik heb de armband ook.. maar dan de mama armband! Heel mooi!!

  06/04/2017 at 13:31
 • Reply Roxanne

  Mooie sieraden! En zo schattig, dat mini handje met armband ♥

  16/04/2017 at 21:07
 • Laat een reactie achter