Follow:
Overig

Last minute Moederdag cadeautip: cadeaubon

Heb jij nog niets in huis voor Moederdag? Heb je nog geen tijd gehad om een cadeau te kopen of weet je gewoon echt niet wat je voor haar moet halen? Of heb je een mooie lipstick op het oog, maar weet je niet in welke kleur je moeder deze zou waarderen? Of geef je haar het liefst een bos bloemen, maar heeft ze al een prachtig bloemstuk staan? Denk er dan eens aan om een cadeaubon te geven!

Wist je dat Primera meer dan 100 cadeaubonnen verkoopt? Denk aan een giftcard van een winkel zoals C&A, Prenatal of HEMA, maar eentje van een webshop is ook mogelijk zoals Bol.com of Zalando.
Voor bijvoorbeeld een ICI PARIS XL cadeaubon hoef je dus niet perse naar de parfumerie zelf, maar kun je ook bij Primera terecht. Vervolgens kan je moeder zelf kiezen of zij deze in de winkel besteedt of dat zij er via de website een bestelling plaatst.
Ook een bloemenbon is altijd leuk, neem nou de Fleurop bloemenbon. Hiermee heeft je moeder na Moederdag ook nog wat leuks, als die andere boeketten van je broer(s)/zus(sen) uitgebloeid zijn!

Mocht je het leuker vinden om een belevenis cadeau te geven, kun je ook hiervoor een cadeaubon uitzoeken. Zo hebben ze ook bonnen voor een high tea of een weekendje weg. Jij bepaalt het, net zoals de waarde van de cadeaubon. Daarna is de keuze aan je moeder.

Primera heeft nu een speciale actie lopen, waarbij je bij aankoop van een cadeaukaart van minimaal €25,- een gratis dagje wellness krijgt! Zo geef je je moeder een dubbel cadeau met Moederdag!

Mocht er geen Primera bij je in de buurt zitten of heb je echt geen tijd om daar langs te gaan? Je kunt de cadeaubonnen ook online bestellen via Primera.nl.

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Sanne

    Cadeaubonnen zijn altijd slim inderdaad!

    11/05/2017 at 09:30
  • Laat een reactie achter