Follow:
Beauty, Fashion, Overig

Hier betaal je achteraf!

Ik doe regelmatig een online bestelling, vaker dan dat ik ga winkelen. Ik vind dat gemakkelijk, want je hoeft er de deur niet voor uit en als de winkel niet in de buurt zit hoef je er niet speciaal voor naar toe te rijden als het ook online te vinden is. Een nadeel wat eraan kan zitten, is dat je het al hebt betaald voordat je het in huis hebt. Gelukkig is dat niet bij elke webshop het geval en kun je bij sommige webshops ook achteraf betalen.

Waarom zou je kleding achteraf betalen? Als ik voor mijzelf spreek, dan ben ik gewoon te lui om mijn portemonnee van boven op te halen als ik beneden achter de laptop zit. Dan vind ik het heel gemakkelijk dat achteraf betalen ook een optie is. Al is dat natuurlijk echt een luie reden. Ik kan mij ook voorstellen dat je graag eerst je bestelling wilt zien, voordat je het betaald. Misschien ben je nog niet zo bekend met online bestellen en vind je het nog een beetje spannend. Ook in dat geval snap ik dat de optie voor achteraf betalen ideaal is.

Vorig jaar zocht ik voor een feestje een paar pumps die mooi bij mijn jurk zouden staan. De jurk had de kleuren blauw en groen en dus wilde ik ook een paar pumps in 1 van die kleuren. Natuurlijk wilde ik wel een kleur die bijna gelijk zou zijn aan een kleur uit de jurk. Dat is erg lastig als je online gaat bestellen, de kleur is in werkelijkheid meestal iets afwijkend van de afbeelding. Ik bestelde daarom een hele lading verschillende pumps. Ik keek welke pumps het beste bij mijn jurk pasten en vervolgens koos ik degene die het leukst stond en het fijnst liep. De rest van de pumps stuurde ik weer retour. Ik heb toen alleen die ene paar pumps hoeven te betalen, dat was ook achteraf. Ik moet er niet aan denken dat ik al die pumps vooraf had moeten betalen! Dat was veel geld geweest!

Als je meerdere items besteld, waarvan je ze waarschijnlijk niet allemaal zal houden (dit kunnen ook verschillende maten zijn bijvoorbeeld), is het ook erg fijn als je achteraf kunt betalen. Maar bij welke webshops kun je achteraf betalen? Op de website Achterafbetalenshops.nl is een overzicht opgenomen van de webshops waarbij dat dus mogelijk is. Je kunt zoeken op categorie, bijvoorbeeld ‘kleding’, ‘parfum’ of ‘schoenen’. Je krijgt dan een overzicht van webshops te zien waarbij je -bijvoorbeeld- kleding kunt shoppen en achteraf kunt betalen. Zo hoef je zelf niet op zoek te gaan, maar heb je een overzicht klaar staan!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Sonja Van de Sande

    Ik koop ook liever iets en betaal achteraf. Nu moet ik weer tig dagen wachten tot mijn geld weer op de rekening staat, had bij de Bijenkorf iets besteld… bummer!

    06/07/2017 at 19:59
  • Laat een reactie achter