Follow:
Baby

Handgemaakte haarbandjes voor grote en kleine meisjes

Ik ben gek op baby haarbandjes! Op de dagen dat ik met Veerle ben, doe ik haar altijd een haarbandje in. Ik vind dat zo schattig staan! Het is alleen heel moeilijk om baby haarbandjes te vinden. Nog niet zo lang geleden opende er een super leuke webshop met de meest fantastische haarbandjes! En dan heb ik het echt over de mooiste haarbandjes die ik ooit heb gezien! Verkrijgbaar in verschillende maten, voor grote meisjes en gelukkig ook voor baby meisjes.

Ik ben echt zo’n moeder die haar dochtertje het liefst elke dag iets roze aan trekt, mooie schoentjes erbij en natuurlijk ook een bijpassende haarband. Het kan mij niet roze genoeg en het liefst ook met mooie steentjes en glitters. De haarbandjes van de nieuwe webshop Elins.nl passen dan ook perfect bij mijn stijl! Ik heb nog nooit zulke prachtige baby haarbandjes gezien. Ze zijn handgemaakt en dat vind ik zo knap! Ze zijn fantastisch voor tijdens een feestje en geweldig voor de feestdagen, maar ook heel mooi voor elke dag.

Dit dunne glitterhaarbandje is zo lief! Zelfs het strikje zit vol met glitters. Het is een haarbandje dat bij zo ongeveer elke outfit van Veerle past, want wit en roze zijn de kleuren die ik haar het meeste aan trek. Het is een subtiel strikje, maar de glitters zorgen ervoor dat de haarband er wel uit springt. Het is een heel mooi lief haarbandje dat Veerle prachtig staat.

Dit haarbandje is wat breder en de strik is een heel stuk groter. Ik vind hem absoluut niet te groot, het staat heel leuk zo. Veerle heeft een schattig roze tule rokje die een gouden band aan de bovenkant heeft. Gekregen van mijn beste vriendin! Zo leuk dat ze die nu past en deze haarband matcht daar perfect bij!

Dit haarbandje heeft ook een prachtige, grote strik. Niet met glitter deze keer, maar een zachte roze kleur. Als kers op de taart heeft de strik in het midden een prachtige grote steen met daarom heen kleine steentjes. Deze strik straalt echt luxe uit!
(Voor de oplettende kijker: deze foto is 1,5 maand later gemaakt dan de foto’s waar Veerle de andere haarbandjes in heeft. Haar haartjes zijn een heel stuk gegroeid in die tijd. )
Ik ben echt super blij met deze prachtige haarbandjes voor Veerle. Ik vind ze fantastisch en ze staan zo leuk! De haarbandjes zijn echte blikvangers.

De haarbandjes komen van Elins.nl, waar ook handgemaakte haarknipjes te vinden zijn. Ik kan niet wachten tot Veerle ook knipjes in kan! De prijzen van de haarbandjes liggen tussen de €7,95 en €10,50. Een haarknipje heb je al vanaf €3,75. Je kunt bij de haarbandjes verschillende maten kiezen. De kleinste maat is ‘newborn’ en de grootste maat is ‘vanaf 14 jaar’. Ook kun je een eigen ontwerp opgeven, zodat een haarband of knipje geheel naar jouw wens wordt gemaakt.

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

2 Reacties

 • Reply Simone

  Wauw, wat lief en schattig! Als ik ooit ook een dochtertje mag krijgen weet ik zeker dat ik haar ook zo schattig aan wil kleden!

  08/10/2017 at 17:51
 • Reply Roxanne

  Wat een schattige haarbandjes!

  13/10/2017 at 23:22
 • Laat een reactie achter