Follow:
Moederschap, Overig

Fotodagboek 2017 #week19

Oh men, wat ben ik slecht in het maken van foto’s gedurende mijn verlof. Ik heb echt wel een leuke week gehad, want ik ging gezellig met collega’s uit eten (geen foto van) en ik ging naar de Ikea (ook geen foto van). Ik heb gelukkig wel wat foto’s verzameld van de week en dus heb ik alsnog een fotodagboek in elkaar weten te zetten! Met als hoogtepunt natuurlijk mijn eerste Moederdag!

We kochten laatst een nieuwe tuinset van de Ikea. Daar kocht ik deze leuke accessoires van de Action bij, die heb je al in deze Action shoplog kunnen zien vorige week. Ik ben er zo blij mee! Als de zon maar even begint te schijnen, maak ik daar gebruik van en installeer ik mij achter deze geweldige tafel!

Met een mooie BBQ set erbij. Was wat mij betreft niet zo nodig geweest, maar mijn man vindt het geweldig. Vooruit, het staat inderdaad erg mooi en we hebben er al direct gebruik van gemaakt!

Mijn prachtige ring van oNecklace kwam binnen. Bij de eerste levering zat de verkeerde letter, dus ik moest even wat langer wachten. Het is een prachtige zilveren ring met de ‘V’ van Veerle. Hij is echt prachtig en past precies! Al moet ik wel nog even wennen aan het gevoel van zo’n grote ring om mijn vinger!

Deze foto postte ik op mijn Instagram. Hier geef ik Veerle een kusje en je ziet mijn ring extra goed. Volg jij mij al op Instagram trouwens?

Donderdag was het echt heerlijk weer! Ik zat ‘s ochtends lekker in de tuin, te genieten van het zonnetje. En ik kan ook onwijs genieten van de waterval van onze vijver, dat is echt een heerlijk geluid!

‘s Middags ging ik met mijn schoonmoeder en schoonoma (wie heeft een beter woord?) naar de Ikea en daarna gingen we ook nog even naar Prenatal. Veerle werd weer verwend en kreeg een mooi knuffeltje dat je vast kunt maken aan bv de maxi-cosi of kinderwagen. Als je daaraan trekt, trilt het vogeltje weer naar boven. Zo lief! Zelf nam ik dit super schattige badpakje voor haar mee!

Vrijdag werd deze enorme bos bloemen bezorgd! Van wie ik ze ontving…? Daarover later meer!

Zondag was het mijn eerste Moederdag als moeder! Het was deze dag extra leuk wakker worden met de big smile van onze dochter. Lekker knuffelen in bed en het uitpakken van de cadeaus! We zijn deze dag ook nog bij mijn familie en schoonfamilie geweest. Het was een leuke dag!

Dit kreeg ik van Veerle: Parfum van Viktor&Rolf, een mok (met daarop een foto van mij en Veerle samen, een foto van haar alleen en lieve tekst) en lekkere snoepjes! Super, mega verwend! <3

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Jorinda

    Wat een leuke foto’s weer =)
    Heerlijk weer was het donderdag!
    Liefs Jorinda

    15/05/2017 at 07:36
  • Laat een reactie achter