Follow:
Overig

Donut strandlaken

I like donuts! Overal waar ik een donut tegen kom, koop ik hem en eet ik hem op. Natuurlijk wel een gekleurde donut met spikkels! Het liefst een roze… en laat er van mijn lievelingsdonut nou een strandlaken zijn. En laat ik die hebben, wat een geluk! Ik nam het donut strandlaken mee naar het strand van Magaluf!

Dit Bigmouth Gigantisch strandlaken kwam vlak voor mijn vakantie binnen. Hij is afkomstig van de webshop Ditverzinjeniet.nl, waar ze nog veel meer soorten hebben (o.a. pizza, cupcake, hamburger, ananas). Ik zat te twijfelen tussen de cupcake en deze donut, maar uiteindelijk ben ik voor de donut variant gegaan. Het is een rond strandlaken, met een ‘hapje eruit’ en dat leek mij wel een praktisch formaat.

Het strandlaken is vrij dun, waardoor hij niet zwaar is in de koffer. Ideaal! Hij is dik genoeg om lekker op te kunnen liggen, dus dat is geen probleem. Dit donut strandlaken heeft een diameter van bijna 1,5 m. Aangezien het een rond strandlaken is, betekent het dat de lengte ervan alleen in het midden 1,5 m is. Het strandlaken loopt rond af en je krijgt een strandlaken op het strand nooit helemaal recht, daarom is de lengte in werkelijkheid korter. Ik ben 1,66 m en je ziet dat mijn benen er nog een aardig stuk uitsteken. Dat vind ik persoonlijk niet zo fijn als je net het water uit komt, want dan gaat het zand aan je benen plakken. Als je dat niet zo erg vindt, dan is het strandlaken wel heel handig, want je kunt er wel met 2 personen op liggen.

Ik vond het zelf heel fijn dat ik het strandlaken had meegenomen, want we konden er met zijn drieën(mijn man, onze baby en ik) op liggen op het strand. We hebben toch niet in de zee gezwommen. Ook was het een mooi speelkleed voor onze baby. Daar zal ik hem thuis ook voor gebruiken, of als we een dagje weg gaan. Hij neemt namelijk weinig ruimte in beslag! En Veerle was helemaal onder de indruk van de felle kleurtjes! Ik vind hem leuk!

Dit strandlaken is 1 van de vele leuke gadgets die ze hebben bij Ditverzinjeniet.nl. Hij kost €25,95.

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

4 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat een leuk strandlaken zeg , lekker vrolijk kleurtje =)
  Liefs Jorinda

  01/10/2017 at 09:22
 • Reply Laura | I scream beauty

  Deze is zo leuk!! Lekker vrolijk! Maarre…met z’n vieren? Is dat een verkapte hint dat je zwanger bent of is het een typfoutje?;)

  01/10/2017 at 10:41
  • Reply Bertine

   HAHAHA, ooh wat oplettend van jou!! Het is een typfout, maar wat een verschrikkelijke typtfout, haha! Niet zwanger hoor, ik kan blijkbaar gewoon niet tellen, dank je wel dat je dit hebt opgemerkt! Ik heb het aangepast;)

   01/10/2017 at 13:48
   • Reply Laura | I scream beauty

    Hahaha ik dacht misschien alvast een subtiele manier om iets door te laten schemeren haha 🙂

    01/10/2017 at 14:44

  Laat een reactie achter