Follow:
Baby

Baby-/dreumesschoenen voor de herfst/winter (vanaf maat 19)

Jullie weten dat ik gek ben op schoenen. Nu Veerle ouder wordt, kijk ik ook steeds vaker voor schoentjes voor haar. Zij heeft nu nog maat 17 en dat zijn schoentjes met een zachte zool. Ik kan niet wachten tot zij schoentjes met een harde zool kan dragen en haar eerste stapjes gaat maken. Ik was alvast aan het kijken naar leuke babyschoenen (en dreumesschoenen) en ik heb er een aantal bij elkaar gezet die leuk zijn voor de herfst/winter.

Rode derby: Pablosky €47,99
Zwart met roze ster sneaker: Citrouille et Compagnie €47,99
Glitter laars: Citrouille et Compagnie €29,24 (outlet prijs!)
Zwart met zilveren sterren sneaker: Chicco €44,99
Roze, zwart en zilveren sterren sneaker: Skechers €49,95

Ik vind babyschoenen zo onwijs schattig en leuk! Laat ik beginnen met de meisjesschoenen, daar kijk ik toch altijd het eerst naar, aangezien ik zelf ook een meisje heb.
Opvallend is dat voor komend seizoen veel gebruik gemaakt wordt van de kleuren zwart en bordeaux rood. In mijn ogen meer volwassen kleuren, maar blijkbaar zijn het dit jaar niet alleen trendy kleuren voor ons, maar ook voor onze kinderen. De kleur zwart is natuurlijk gemakkelijk te combineren en met wat glitters of leuke sterren wordt de schoen alsnog heel vrolijk gemaakt. Zoals je ziet zijn sterren ook wel een thema, je ziet dit op veel schoenen terug. De derby vond ik heel verrassend, maar is natuurlijk geweldig als je aan twinning wilt doen. Een laarsje met glitters is ook altijd erg leuk voor de kleintjes vind ik.

Zwart met rode sneaker: New Balance €47,99 (sale!)
Bruine jongensboot: Citrouille et Compagnie €44,99
Blauwe klittenband sneaker: Ralph Lauren €69,99
Blauw met witte strepen sneaker: Adidas €54,95
Zwarte klittenband sneaker: Puma €54,99

Voor jongens zijn er echt hele stoere schoenen! Je ziet het meest een kleine variant van de herensneakers, zoals die van Puma, Adidas, Ralph Lauren en New Balance. Je kunt je zoontje dus dezelfde sneakers als zijn papa aantrekken. De jongensboot die in het midden staat, is zelfs een soortgelijke schoen als dat van een ander bekend merk. Bij jongens kan het dus niet missen: twinning met papa! Dat maakt de kleine mannen ook wel heel erg stoer. Zwart voor als je het met alles wilt laten combineren, donkerblauw voor als je kleintje vaak een jeans draagt.

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Laura | I scream beauty

    Ahh die mini Puma’s! Wat schattig haha.

    30/08/2017 at 08:01
  • Laat een reactie achter